Ridning och ledarskap

Ridning och Ledarskap är en utbildning för dig som rider och vill utvecklas i din yrkesroll – som chef eller i annan position.

Att ridning handlar om ledarskap, det vet alla som rider. Och forskning visar också att bland kvinnliga chefer finns det en stor överrepresentation av ryttare och ­sådana som tidigare varit ryttare.

Under en heldag kommer du att få ­undersöka hur ditt eget ledarskap ­fungerar, som chef eller i din yrkesroll, såväl som till häst.
Du får konkreta verktyg för kommunikation och ledarskap och du får göra övningar som ger dig större kunskap om dina resurser och tränar dig i att använda dem.
Kursen hålls på Hufvudsta ridskola i Solna, ett stenkast från Stockholms innerstad.
Ett ridpass ingår och vi arbetar med teori och workshops och intar en härlig lunch på prisbelönta Hufvudsta gård.

Kursen passar för dig som har ridvana (säker i alla tre gångarterna) och ­vill utvecklas på jobbet. Kanske ansvarar du för projekt eller personalgrupp eller egen verksamhet, kanske arbetar du som chef eller mellanchef.

Kontakta oss om du vill ha en skräddarsydd variant av kursen för din arbetsgrupp. Vi erbjuder även ett alternativ för grupper med icke-ryttare, som får uppleva kommunikation med hästen från marken. Ring 08-34 34 11 eller mejla cath@ideimperiet.com. Hit kan du självklart också vända dig med alla frågor om kurserna!

LÄS MER OM RIDNING & LEDARSKAP HÄR > > >

    Ridning & Ledarskap Grundkurs 9 mars 2021 6.950 krRidning & Ledarskap Uppföljning 10 mars 2021 6.950 kr