VINN EN ROBOTDAMMSUGARE!

Nu har du chans att vinna en robotdammsugare! Vi tävlar ut en robotdammsugare Botvac D6 från Neato! Perfekt nu när vinterpälsarna fälls och leran ligger blöt och härlig i hagarna.

För att vara med och tävla ska du ge oss ditt bästa tips för att städa, organisera eller hålla ordning – i stallet eller hemma!

Säg adjö till djurhår och allergener med hjälp av Botvac D6 från Neato! Med LaserSmart™-teknik läser roboten av och kartlägger hela ditt hem och skapar en planritning som den sedan följer. Den rör sig exakt som en smart robot borde, i ra​ka linjer istället för ett slumpmässigt mönster och den kan till och med rengöra i mörkret. 

Botvac D6 kommer med smartare funktioner för flervåningskartor som kan spara upp till tre våningskartor. Har du ett hem med flera våningar kommer din robot inte göra något oönskat tack vare att det går att ställa in avgränsningslinjer till varje våning. De virtuella avgränsningslinjer talar om för roboten vart den inte får gå. Har du ett rum fullt med kläder som du vill att roboten ska undvika? Lägg till en avgränsningslinje vid ingången till rummet från Neato-appen. Så enkelt är det.

Roboten har dessutom upp till 120 minuters batteritid, vilket gör den perfekt även för stora hus.  

Den alldeles nya modellen som du kan vinna, Botvac D6, är speciellt anpassad för dig som har djur. Den har en ny spiralkombinationsborste som är upp till 70% större än de runda robotarna och kan plocka upp ännu mer hår. Dessutom tar ultrafiltret med sig allergener och smuts från djuren.

Butikspris för robotdammsugaren Botvac D6 är 6.499 kr.

SÅ HÄR TÄVLAR DU:

Skicka ett mejl till redaktion [snabel-a] kentaurmagasin.se
Där berättar du om ditt bästa tips för att städa, organisera eller hålla ordning – i stallet eller hemma. Din beskrivning får vara max 1000 tecken (OBS inte ord) lång.
Vi behöver också namn, telefonnummer och adress.
Genom att delta i tävlingen godkänner du att vi lägger in din e-postadress i Kentaurs e-postlista för nyhetsbrev. Där kommer vinnaren att presenteras.

TÄVLINGEN AVSLUTADES DEN 20 MARS OCH VI HÅLLER NU PÅ ATT GÅ IGENOM ALLA BIDRAGEN!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *